Schoonmaakbedrijf 'Haaf'

kwalitatieve schoonmaak van A tot Z

Gevelreiniging voor een nette uitstraling

Uw gevel reinigen? Laat deze specialistische klus over aan niemand minder dan een echte expert! Schoonmaakbedrijf ‘Haaf’ verzorgt met alle plezier uw gevelreiniging in Dordrecht en omgeving. Bij ons bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit tegen een lage prijs, uitgevoerd door uw persoonlijke schoonmaker. Zo garanderen wij uitstekende resultaten én service.

Professioneel vuil verwijderen

Een gevel is nu eenmaal onderhevig aan invloeden van buitenaf. Weersomstandigheden en simpelweg het verloop van de tijd zorgen op den duur voor een laagje vervuiling die uw gevel en grauw of zelfs vies uit laat zien. Om een mooi, schoon en representatief uiterlijk te garanderen is het daarom van belang regelmatig een professional in te schakelen voor gevelreiniging. Schoonmaakbedrijf ‘Haaf’ komt graag langs bij particulieren en bedrijven in regio Dordrecht en Rotterdam. Natuurlijk helpen onze schoonmaakdiensten tegen regulier vuil, maar zelfs groene aanslag verwijderen en graffiti verwijderen is geen enkel probleem voor onze gevelreiniger. Niet alleen uw gevel heeft baat bij een behandeling met hogedrukreiniger. Ook elementen als balkons, bestrating en betonranden kunnen wij onder handen nemen. Op deze manier zorgen wij voor een blinkend schoon resultaat waar u nog lang van zult genieten!

 

Kwaliteit- en servicegericht

Omdat wij altijd dezelfde schoonmaker langs sturen, heeft u te allen tijde te maken met een bekend en vertrouwd gezicht. Bovendien weet uw persoonlijke professional op die manier continu goed op uw wensen in te spelen. Of het nu om het reinigen van uw gevel, balkon, oprit of tuinbestrating gaat: wij gaan voor niets minder dan de beste kwaliteit. Om verzekerd te zijn én te blijven van een net pand kunt u ons tevens op periodieke of contractuele basis inschakelen. Voordat wij voor u aan de slag gaan, komen we eerst bij u langs om goed de balans op te maken. Vervolgens stellen wij een offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Interesse in de gevelreiniging of andere hogedrukreiniging in regio Zuid-Holland van Schoonmaakbedrijf ‘Haaf’? Vraag meer informatie op of maak direct een afspraak via het telefoonnummer 085-2085241 of via het online contactformulier bovenaan de pagina. Wij helpen u met alle plezier verder.

Schoonmaker nodig?

Neem contact met ons op!