Schoonmaakbedrijf 'Haaf'

kwalitatieve schoonmaak van A tot Z

Laat ‘Haaf’ vakkundig uw kunststof en houtwerk schoonmaken

Houtwerk en kunststof in en om het huis raakt na verloop van tijd vuil. Het niet altijd gemakkelijk dit zelf te reinigen. Om uw houtwerk of kunststof er weer als nieuw uit te laten zien, schakelt u Schoonmaakbedrijf ‘Haaf’ in. Of het nu gaat om daklijstbetimmering, een dakkapel of rabatdelen; wij gaan vakkundig en nauwkeurig te werk en kunnen zo al uw kunststof en houtwerk schoonmaken in Dordrecht en omgeving. Geen probleem voor ‘Haaf’.

’Haaf’ levert tot hoge hoogten

Bij het plaatsen van kozijnen kunt u tegenwoordig kiezen voor hout of kunststof. Maar welk materiaal u ook kiest; het wordt op een gegeven moment vuil. In de keuken, bijvoorbeeld, kan vette aanslag ontstaan op de kozijnen. En wanneer u aan een weg woont, kan fijnstof een laagje achterlaten op uw houtwerk of kunststof. Wij van ‘Haaf’ zullen uw houten of kunststof kozijnen of dakkapel reinigen op zo’n manier, dat u er weer een tijdje tegenaan kunt. Zeker een dakkapel schoonmaken is natuurlijk geen lichte klus in verband met de hoogte. Wij zijn hierin echter zeer ervaren en zullen in een handomdraai voor u het hout of kunststof schoonmaken.

Meer dan alleen houtwerk schoonmaken

Niet alleen uw kunststof en houtwerk reinigen wij. Wij kunnen eveneens uw gevel, balkon, bestrating en betonranden onder handen nemen met een hogedrukspuit. En bij de kunststof kozijnen of het houtwerk schoonmaken kunnen wij gelijk uw glazen wassen. Binnenshuis kunnen wij ons ontfermen over uw trappenhuis: een plek die intensief wordt gebruikt en dus best eens een grondige reinigingsbeurt kan gebruiken. Ook dít hout reinigen wij.

U rekent in alle gevallen op de beste kwaliteit en service. Wij streven er naar altijd dezelfde schoonmaker naar u toe te sturen en gaan voor niets anders dan een blinkend schoon resultaat. Daar kunt u op bouwen.

Wij komen graag uw houtwerk en kunststof in en om het huis schoonmaken. Voor het maken van een afspraak belt u naar 085-2085241 of stuurt u ons een bericht. Wij hopen u binnenkort te voorzien van deskundig schoonmaakwerk.

Schoonmaker nodig?

Neem contact met ons op!